Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Pedoszexualitás Nigériában

2010. május 02. - szekularisfigyelo

Hangos tiltakozást váltott ki az a nigériai honatya, aki nemrég egy 13 éves egyiptomi lányt vett feleségül, állítólag százezer dolláros vételár (azazhogy hozomány) fejében. 11 nigériai civil szervezet azzal vádolja a honatyát, hogy törvénytelenséget követett el és lejáratja az országot a világ előtt. Az ország törvényei szerint 2003 óta ugyanis tilos 18 éven aluliakkal házasságot kötni, és akár 2500 euróval és öt év börtönnel büntethető az, aki mégis megteszi. Nigéria az ENSZ gyermekvédelmi nyilatkozatához is csatlakozott. A honatya korábban Nigéria észak-keleti tartományának kormányzójaként bevezette a saríát. A civil szervezetek nyomására a szenátus kénytelen volt vizsgálatot indítani a honatya ellen. 

http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5htfeqa5sKo4jKSRGJ1gaQg8IvxwQ

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr821966439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása