Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kettős életek

2010. július 24. - szekularisfigyelo

Nem a pápai kamarás volt az egyetlen, akinek két élete közül az egyik (a normakövető katolikus) nem bizonyult összeegyeztethetőnek a másikkal (férfiprostituáltak szolgálatásainak igénybevétele). Az olasz Panorama elnevezésű magazin egyik riportere három hétig kísérte segítőjét a római homoszexuális világban, amelynek több tagja "másik" életében a homoszexuális életvitelt nem épp helyeslő katolikus egyház papja. A magazin filmfelvételeket is készített róluk, amint fizetett férfiakkal orgiákon vesznek részt. A riportot a magazin pénteki számában közölték.
A Vatikán fájdalmának és meglepetésének adott kifejezést és hangoztatta, hogy a legtöbbrómai jól imseri papját és tudja róla, hogy erkölcsileg példás életet él. Szerintük a riport egyetlen célja, hogy sárba tiporja a papság egészét.

www.krone.at/Welt/Zeitschrift_enthuellt_schwule_Sex-Orgien_von_Roms_Priestern-Skandal-Bericht-Story-211619
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr512172209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása