Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Viszontagságos valótlanságok

2010. október 07. - szekularisfigyelo

A lengyel médiafelügyeletnek baja van a Mária Rádióval, amely a pápánál is pápább, pontosabban a katolikus egyház hivatalos irányvonalától messze konzervatívabb, nemzetibb és antiszemitább. A volt lengyel elnök volt miniszterelnök fivére, Jaroslaw Kaczynski védelmébe vette az adót azzal vádolja a médiafelügyeletet, hogy túlságosan is közel áll a szabadelvű-konzervatív kormányhoz és bosszúból akarja tönkretenni a rádiót, mert az igazságtól páni félelembe esik. 
A lengyel médiafelügyelet elnöke, Jan Dworak amúgy azért figyelmeztette a rádióadót, amiért fizetett reklámot tett közzé, ami tilos a nonprofit adók számára, és közölte, hogy ha nem hagy fel a jogsértéssel, pénzbüntetés és a koncesszió visszavonása vár rá. 

blasphemieblog.wordpress.com/2010/10/02/polen-aufsichtsbehorde-will-radio-maryja-zerstoren/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr332348135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása