Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Túszul ejtett lap

2010. október 28. - szekularisfigyelo

A pápa spanyolországi látogatása, mint nemrég említettem, tiltakozásra késztette azokat, akik rossz néven veszik, hogy az ő magánéletükbe is bele akar szólni, ráadásul ezért még ők fizessenek - a látogatás költségeit ugyanis itt sem a fanok, hanem az adófizetők zsebéből fedezik. 
Ez a dolog egy galíciai szatíramagazin címlapján is kikötött, lévén, hogy a pápa Santiago de Compostelába is látogat. A szerkesztők azonban rossz nyomdát választottak: a cégvezető közölte, nem adja át a kinyomtatott példányokat, mert "morálisan nem értenek egyet" annak tartalmával. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A pápa látogatása 3 millió euróba kerül. 
"Semmi kenyér- és halcsoda, semmi ostya - én bankjegyeket hullatok magamra."

www.mediawatchwatch.org.uk/2010/10/27/pope-joke-mag-kidnapped-by-printers/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr652403864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása