Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kiss in

2010. november 03. - szekularisfigyelo

A galíciai lapéhoz hasonló sorsra jutott egy Facebook-oldal: a Facebook törölte a pápa körmenete mellé tervezett flashmobot, amelynek szervezői békés csókolózásra hívták a nagyérdeműt. 
A happeninget november 7-re tervezik, amikoris a pápa Barcelonában egy körmenet keretében körbejárja a várost. Az akciót kétpercesre tervezik - odamész a megadott időpontban, csókolózol, a két perc elteltével pedig elsétálsz.
Kézenfekvő az ilyesmit Facebookon szervezni, ám a Facebook nem így gondolja: miután 1500-an csatlakoztak, a múlt héten törölték az eseményt adminisztrátorostul. A második törlésről már automata értesítést küldtek (miszerint a jogosulatlanul feltett és sértő anyagokat eltávolítják), a harmadik törléssel együtt hét adminisztrátort is töröltek, de most épp él az újabb oldal. 
A szervezők bárkit szeretettel várnak, aki hajlandó két percig csókolózni egy azonos neművel.  

www.facebook.com/event.php
queerkissingflashmob.wordpress.com/2010/10/20/5/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr292418514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása