Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Bejutottunk...

2010. december 20. - szekularisfigyelo

... a nemzetközi hírekbe: Magyarország a brit National Secular Society heti hírlevelébe került, azzal, hogy vatikáni nyomásra betiltani készül az abortuszt és a melegházasságot, Lengyelországhoz hasonlóan. A hír szerint a pápa a magyar nagykövetnek kifejtette, kívánatos, hogy az új alkotmányt a keresztény értékek ihlessék, különösen, ami a házasság és a család védelmét illeti, mert Európa végét jelentené, ha nem a házasság lenne a norma, amelyet a válások nagy száma, a házasság nélküli együttélés és az egyéb kapcsolatok veszélyeztetik. 
A cikk arra is utal, hogy az abortuszt illetően Lengyelországban feketepiac működik, és a gazdagabbak Németországba és Csehországba, míg a szegényebbek a balti államokba járnak terhességmegszakításért. 

www.secularism.org.uk/hungary-may-introduce-constituti.html

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr262526873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása