Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Azt a kis hisztis istenét!

2011. március 28. - szekularisfigyelo

Nincs az a földrengés, szökőár és egyéb, a világ hírküszöbét érintő katasztrófa, amit valamely vallásilag tisztelt ember ne értelmezné a jogos isteni harag megnyilvánulásaként. A japáni földrengést példának okáért a nemrég a katolikusok közösségének kebelére ölelt, holokauszttagadó Piusz-testvér Richard Williamsson értelmezte úgy, hogy isteni intés arra, hogy Istenhez forduljunk [khm, mint a kisgyerek, aki azért rosszalkodik, hogy vele foglalkozzanak??]. Szerinte a földi szenvedés fékezőleg hat a bűnre, Isten, aki (nemcsak az abszolutórium, hanem) a litoszféra lemezeinek is ura, a szenvedéssel büntet.

http://www.welt.de/vermischtes/weltgeschehen/article12895898/Holocaust-Leugner-nennt-Japans-Leid-Strafe-Gottes.html

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr212772756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása