Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Rossz üzenet

2011. május 10. - szekularisfigyelo

Ausztráliában a Victoria állambeli Access Ministries - amely az általános iskolák 96%-ában szervezi a hitoktatást állami finanszírozással - kénytelen volt visszavonni egy iskolásoknak készült, pedagógiai célzatú képregényt. A képregény tanulsága ugyanis az, hogy ha a gyereknek baja, problémája van, ne forduljon a felnőttekhez, hanem ehelyett inkább imádkozzon. Különösen, ha a többi gyerek bántja, vagyis mobbing áldozata lett. A tanítók felháborodtak, ugyanis az elmúlt időben éppen arra fektettek nagy hangsúlyt, hogy a folyamatosan piszkált és bántott gyerekekkel is érzékeltessék, hogy segítségre számíthatnak. A képregény meg most épp ennek tesz keresztbe.

http://freethinker.co.uk/2011/05/06/bullied-at-school-forget-asking-teachers-for-help-appeal-to-god-instead/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr972888643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása