Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Sürgős teendő gazdiknak

2011. május 21. - szekularisfigyelo

Mint tudjátok, ma (szombaton, máj. 21.) következik be a világvége. Éjfélig még uszkve 9 óra hátravan. Sőt, lehet, hogy több is,hiszen arról nem tudunk, hogy a világvége az USA valamely időzónája szerinti mai nap során következik-e be, vagy szépen fokozatosan végigvonul keletről nyugatra - bár talán az előbbi valószínűbb, hiszen van időzóna, ahol most már holnap van. Szóval a gondos gazdiknak úgy tűnik, van még egy kis idejük gondoskodni háziállataikról, hátha "világvége" alatt az értendő, hogy Jézus magával viszi követőit: a hátrahagyott állatok gondozását a földhöz ragadtság okán kizárólag ateistákat alkalmazó Eternal Earthbound Pets vállalja. - A pénzedre úgysincs már szükséged :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr742921454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása