Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Halnak

2011. július 28. - szekularisfigyelo

Szomáliában és Kenya északi részén a rendkívüli szárazságból kifolyólag milliók éheznek. A helyzet attól is annyira katasztrofális Szomáliában, hogy arrafelé számos helyen az iszlám fundamentalista Al Sabáb csoportjai vették át a tényleges hatalmat, és mivel nekik sem diktálhat a nyugat, megfenyegették és kirúgták a legtöbb segélyszervezetet, így az ENSZ élelmezési programja és az UNICEF is csak korlátokkal működik. Közben az Al Sabáb azt állítja, nem is olyan vészes a helyzet, de azért vissza fogják engedni a segélyszervezeteket az általuk ellenőrzött területekre, feltéve, hogy nincsenek hátsó szándékaik – már csak azért is, mert az az érdekük, hogy ők szerezzék meg és osszák szét az élelmiszereket.

http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-14246764

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr563093227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása