Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

HÁZIFELADAT

2011. szeptember 05. - szekularisfigyelo

Októberben népszámlálás lesz - aki nem akarja, hogy valamely felekezet őrá hivatkozva próbálja érvényesíteni tanításait mint társadalmilag releváns nézetet, az attól, hogy gyerekkorában meglocsolták vízzel, levágtak róla egy darab előbőrt vagy egyéb hasonló szertartásnak vetették alá, még nem kell, hogy valamely felekezet tagjának vallja magát, ha nem követi annak tanításait. Nyilatkozás előtt tessék végigolvasni a katekizmust, a bibliát, Luthert, Kálvint, a Tórát, a Koránt a hadithokkal egyetemben és a választott guru összes műveit, majd eldönteni, hogy valóban ilyen világot szeretnél-e.

Segédlet: Facebook esemény: www.facebook.com/event.php

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr383205500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása