Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Viccelni veszélyes

2011. november 03. - szekularisfigyelo

Elvesztette állását egy német ápoló, mert az interneten vicces és szatirikus anyagokat terjesztett a pápáról. Az ápoló egy az egészségbiztosító által finanszírozott, ám a katolikus egyház által működtetett kórházban dolgozott, és internetes tevékenységét hiába végezte álnévvel – beazonosítható volt, és az illetékes Baden-Württemberg-i bíróság el is fogadta, hogy az egyházfőről való viccek terjesztése olyan mértékű illojalitás, hogy a munkáltató joggal kezdeményezi a munkaviszony azonnali megszüntetését. Az ápoló közös megegyezéssel távozott ugyan, de emiatt csak három hónap elteltével kapott munkanélküli segélyt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr833344700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása