Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Elton John Malajziában

2011. november 04. - szekularisfigyelo

Széles körben visszautasította a malajziai művészeti élet a Pán-Malajziai Iszlám Párt felháborodását – a párt be akarja tiltani Elton John november 22-ére tervezett koncertjét, mert úgy gondolják, a koncert kárt tesz a fiatalokban. Az egyik művészszervezet közölte, aki így gondolkodik, az menjen vissza a barlangba, az érdeklődők a zenét akarják élvezni, és nem foglalkoznak a művész magánéletével, eltekintve attól, hogy békén kéne már hagyni a homoszexuálisokat. A malajziai lemezkiadók szövetségének elnöke arra mutatott rá, hogy attól, hogy valaki Elton John-koncertre látogat, nem lesz maga is homoszexuális.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr343344811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása