Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Jó hír

2011. december 10. - szekularisfigyelo
Jó hír ateista csajoknak: Johnny Depp is velünk tart a pokolba a brit Babybird együttessel felvett Jesus Stag Night Club című szám miatt, amivel egyes hívő amerikaiakat megsértett, akik szerint emiatt pokolra kerül – ezen a véleményen van pl. a The Christian Coalition. Számos más művész is magára vonta már keresztények átkát, talán a leghíresebb John Lennon. Persze a férfiaknak is lesz társaságuk pl. Madonna és a II. János Pál pápa fotóját élő tv-adásban szétszaggató Sinéad O’Connor személyében (aki az ellen tiltakozott 1992-ben, hogy a pápa tagadta a gyerekbántalmazásokat). Homo férfiak örülhetnek Elton John, homo nők Beth Ditto jelenlétének, Lady Gaga pedig majd mindenkit szórakoztat :-).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr803452886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása