Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Botlások

2011. december 18. - szekularisfigyelo
Az amerikai tévéprédikátorokról már megszoktuk, hogy előbb-utóbb kiderül, prédikációjuk és életvitelük távol áll egymástól. Hasonló történt most a török tévé állandó szereplőjével, a fundamentalista Ahmet Mahmut Ünlüvel, akit Cübbeli Ahmet hodzsa néven ismernek, és akin a kevésbé vallásos törökök
eddig is röhögtek. Voltak eddig is érdekes videók róla, például félmeztelenül fürdött a strandon (míg női kísérete talpig fátyolban napozott), de úgy általában ártalmatlan őrültnek tartották azok is, akik nem becsülték nagyra.
Ahmet hodzsa az isztambuli İsmail Ağa-féle rendkívül konzervatív és nőnyomorító irányzatot terjeszti a legkorszerűbb technikai megoldásokkal, és a hívők minden kérdésére választ tud. Megtudhatunk tőle olyan fontos dolgokat, hogy böjt idején fogat nem szabad mosni, és tilos a fülcsepp, de a szemcsepp nem, a nők dolga pedig a szántóföldével analóg. Ahmet hodzsa is beállt azok sorába, akik szeretik a természeti katasztrófákat a feslett életvitel rovására írni, és amúgy is erősen foglalkoztatta őt a szex (a Barbi babát vágygerjesztő mininémbernek átkozta, igaz, kivételes esetekben engedélyezte a maszturbációt). Ha a katasztrófákat illetően igaza van, akkor ezekhez alighanem Ahmet hodzsa is hozzájárult: úgy tűnik, éveken át nőket szállíttatott magának asszisztensével és sofőrjével. Testőre viszont filmezte a találkozókat, hogy majd zsarolja a hodzsát, aki azonban felvette a kapcsolatot a török maffiával, aki közölte a testőrrel, „hagyd békén a hodzsámat, vagy kinyírlak”. A rendőrök amúgy a maffiát üldözték, a hodzsa ügyei a nyomozás melléktermékét képezik: letartóztatták zsarolás, nők prostitúciója és az alvilággal való kapcsolattartás vádjával.
A híveit persze ez nem rendíti meg: imádkoznak az „ártatlan” gurujukért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr33469952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása