Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Sátáni terhességi teszt

2011. december 27. - szekularisfigyelo

Megrongálták annak az anglikán közösségnek a plakátjait, amely ezúttal egy Szűz Máriát terhességi teszttel

ábrázoló, reneszánszosra hajazó stílusú festménnyel próbálja felkelteni a vallásosság iránti érdeklődést (két évvel ezelőtt azt vettették fel, hogy Józsefnek nehéz dolga lehetett a Szentlélek után). Arthur Skinner, a Katolikus Akciócsoport tagja sátánistának tartja a plakátot, az ezért felelős anglikán közösséget pedig istenkáromlással vádolja, mondván, ezt az úgynevezett egyházat melegek és feministák uralják, és kereszténynek mondják magukat, miközben a boldogságos szűzanyáról istenkáromló képet tesznek ki. Egyetlen egyház van, mégpedig a magát az apostolokra visszavezető katolikus egyház, minden egyéb emberi mű. A felelősök minden bizonnyal a pokolra kerülnek, ha nem bánják meg tettüket. – A Katolikus Egyház szóvivője, bár helyteleníti a plakátot, elhatárolódott a rongálástól és azt mondta, az akciócsoportnak semmi köze az egyházhoz. Lehet, hogy ezt az akciócsoporttal is közölnie kéne…?
http://addict.blog.hu/2011/12/18/szuz_maria_terhessegi_tesztje
http://freethinker.co.uk/2011/12/19/satanic-pregnancy-test-virgin-billboard-vandalised-by-catholic-zealot-in-nz/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr303497218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása