Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Szextiltás az iskolákban

2012. február 27. - szekularisfigyelo

És akkor már meg is van, mire kell ez a Magyar Családtudományi Társaság: Talán emlékeztek arra, hogy az új közoktatási (hivatalos megfogalmazásban köznevelési) törvény szerint a "családi életre nevelés" is szerepel az iskola feladatai között. Ezt meg is fogják tölteni tartalommal, a tartalom megfogalmazásánál a legitimáció érdsekében illik a társadalmi szervezetek ajánlására hivatkozni. Ehhez meg ugye kell egy "civil" szervezet, amely az oktatási államtitkárság szándékainak megfelelő, a hetero házasságon kívüli szexet elutasító (és "tudományosan" "egészségtelennek" minősítő) civil szervezet, amely már civil szervezetté alakulása előtt is nyomult ezen a terepen, amitn azt Tóth Olga családkutató szociológus mondta az előbb (7.50-kor) a Klubrádióban.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr614212682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása