Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Tóta W. a csalá(r)dtudományiakról

2012. március 03. - szekularisfigyelo

Persze Tóta W. Áprád is kommentálta - érdemes elolvasni. Pár részlet:
"A Családtudományi Társaság önmaga előtt is szégyellt kiáltványa tehát nem más, mint a katolikus szexuáletika kendőzetlen, őszinte megvallása."
"Direkt hasznos, ha a bárminek oly olcsó legitimációt kölcsönző keresztény-nemzeti mitológiának látszik ez a vérszomjas, perverz, beteg arca is. Figyelmeztet, hogy semmi sem lesz jó vagy értelmes attól, hogy „összhangban van a keresztény értékekkel”. Lehet életveszélyes is."
"Ezután viszont világos, hogy ezeket az ezoterikus társaságokat nem úgy kell kezelni, hogy hat látomásukból törvénybe iktatjuk a legmérsékeltebbet. Tehát nem az a feloldása a konfliktusnak, hogy a szűzházasságnak azért nem csinálunk állami propagandát, de cserébe elhanyagoljuk a szexuális felvilágosítást és korlátozzuk az abortuszt, meg bezavarjuk a lehető legtöbb gyereket az iskoláikba, mert állítólag valami istenségnek ez tetszik. Nem. Hanem az, hogy ez mind a maguk privát hülyesége, és legközelebb keressenek maguknak helyszínt saját pénzből. Mi pedig tudomásul vesszük az emberek akaratát, és felszereljük az óvszerautomatákat ahelyett, hogy a kénkövet lóbáljuk meg sírunk az abortuszok felett."

És végül az eghyáztörvény kapcsán: "Több mint kétszáz egyház veszítette el kiváltságos státuszát az új egyháztörvénnyel. ... Örömteli, remek fejlemény ez. ...  csak a maradékot kell majd visszarugdosni a piacra, és akkor helyreáll a természet rendje."

Tóta W. cikke: http://hvg.hu/w/20120302_paraznalkodas

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr914286477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása