Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Világkép

2012. március 09. - szekularisfigyelo

„Jogunkban áll krisztuskövetőnek lenni!”címmel konferenciáztak ma politikusok és vallási vezetők a Keresztény Demokrata Fórum egyesület szervezésében. A cím az egyesület elnöke, ifj. szalma Botond szerint nem aktuálpolitikai üzenet, hanem a figyelmet akarja felkelteni és a keresztényeket aktivizálni. A politikát Rétvári Bence KDNP-s államtitkár (Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium), valamint Gulyás Gergely és Ékes Ilona parlamenti képviselők képviselték. Rétvári szerint Európa nem a vallási semlegességgel, hanem a keresztény gyökerekkel fog győzni az iszlámmal szemben, míg Ékes és Gulyás kevésbé konfrontatív stratégiát tartana célravezetőnek: Gulyás szerint a politikusok keresztény módon cselekedjenek, de ne hivatkozzanak túl sokat keresztény értékekre, mert azok a mai közéleti viszonyok között hiteltelenek. – Részletes beszámoló a NOL-on:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr314300725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása