Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Nagygyűlés

2012. március 28. - szekularisfigyelo

Tizenvalahány ezren (olyan 10 és 20 ezer között mozognak a különböző források becslései) vettek részt szombaton az első nagyszabású szabadtéri ateista bulin az USA-ban, a hűvös idő és az eső ellenére. Voltak, akik ismeretlenül összeálltak és kisbuszt béreltek, hogy Texasból Washingtonba utazzanak. A program tömény volt, kb. mindenki beszélt, aki az USA-ban fontos: PZ Myers, Greta Christina, The Friendly Atheist, Penn Jilette, James Randi, Michael Shermer, a fiatalokat Jessica Ahlquist képviselte, a halottakat a Christopher Hitchens emlékvideó, elmondták az amerikai nemzeti esküt eredeti, azaz Isten nélküli szövegével, volt zene (Bad Religion), és az összegyűltek jeltolmácsolással élvezhették Tim Minchin pápadalát is.

Beszámoló (angolul, videógyűjteménnyel): http://www.patheos.com/blogs/friendlyatheist/2012/03/26/a-massive-reason-rally-recap-with-videos-and-behind-the-scenes-pictures/
A rendezvény honlapja: http://reasonrally.org/official-schedule/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr184346584

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Közös májusi nagygyűlést terveznek a szakszervezetek 2012.04.06. 13:06:01

A vegyipari szakszervezet közölte: az elmúlt évektől eltérően nemcsak majálissal, hanem tüntetéssel és nagygyűléssel is készülnek a szakszervezetek május elsejére.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása