Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Katolikus katonákat!

2012. április 06. - szekularisfigyelo

A katolikus egyház multinacionális médiavállalatával kötött bérleti szerződést a Honvédelmi Minisztérium. A Honvédelmi Minisztérium már korábban felmondta az ellenzékisége okán ismertté vált Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) bérleti szerződését, amely alapján az Árok Kornél és Kónya Péter-féle szakszervezet gyakorlatilag ingyen használhatta a honvédség Gogol utcai épületének ötszáz négyzetméteres helyiségeit.
Ehelyett a honvédelmi tárca együttműködési szerződét köt az 1983-ban Észak-Olaszországban alapított, 55 országban jelen lévő Mária Rádióval. A rádió a már nem majdnem ingyenes, de még mindig kedvezményes bérleti díj fejében népszerűsíti majd a honvédséget, többek között úgy, hogy a tábori lelkészettel heti negyed-fél órás honvédelmi témájú műsorokat készíttet.

Részletesebben a NOLblogon: eztigyhogy.nolblog.hu/archives/2012/04/04/J_zletet_kttt_a_Honvdelmi_Minisztrium_s_a_Mria_Rdi/


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr844367822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása