Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Muszlim imperialisták

2012. április 17. - szekularisfigyelo

A Mandiner című konzervatív blog (közülük valók, akik azt a vérgyenge filmet készítették Biszku Béláról) szerint a muszlim világgal való boltoláshoz (köztük turistaparadicsom az Emírségekben) szükséges elővigyázatosság arra késztette a Real Madrid elnevezésű fociklubot, hogy a címerükben szereplő királyi koronáról eltávolítsák a keresztet (topológiailag ugyanott van, ahol a miénk, csak nem ferde). A kereszt úgy került oda, hogy még az 1920-as években XIII. Alfonz király a "királyi" jelzőt adományozta a csapatnak.
Hasonlóan járt el a Barcelona is, amely egy csíkkal kevesebbel árulja mezeit Szaúd Arábiában, és a Mandiner azt a kérdést teszi fel, vajon meddig használhatják az angol, svéd és dán válogatottak nemzeti jelképüket.

Ki tudta volna, hogy a muszlimok annyira gyenge hitükben, hogy egy másiknak a jelképének még a látványától is meg kell védeni őket??

mandiner.blog.hu/2012/04/16/re_reconquista_mezekrol_tunedeznek_a_keresztek (Köszönet TJ-nek a linkért!)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr664455575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása