Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Vallásosak a házasságkötés ellen

2012. július 11. - szekularisfigyelo

Vallásos fanatikusok támadtak egy esküvői társaságra Nagy-Britanniában. A zömmel máshonnan érkező szikh férfiaknak az volt a kifogásuk, hogy a szikh menyasszony egy nyugat-afrikai származású keresztény férfival készült frigyre lépni a helyi szikh közösség templomában, ahol a hírek szerint korábban is történtek hasonló egybekelések. A negyven férfi bezárkozott a templomba, kizavarta a cateringest azzal, hogy van eltűnik, vagy megölik, majd úgy mellesleg felzabálta az előkészített ünnepi fogadást. A helyi szikhek, akiknek nincs különösebb bajuk a vegyes házasságokkal, a kapuban probáltak velük tárgyalni, de nem jártak sikerrel, ehelyett őket is megfenyegették.
A fiatal pár attól még egybekelt, a polgári esküvőt nem sikerült felrobbantaniuk a szikheknek.

http://www.secularism.org.uk/news/2012/07/sikh-fanatics-import-their-sectarian-militancy-into-wiltshire

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr414635871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása