Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kosarat kaptak

2012. július 25. - szekularisfigyelo

Kosarat kapott a katolikus egyház az ír honvédelmi minisztertől. A hagyományosan katolikus ország tárcavezetője, Alan Shatter ugyanis nem járult hozzá, hogy a Vatikán nemzetközi eucharisztikus kongresszusának körmenetén katonai tiszteletadó sorfalat biztosítson.
Legutóbb 2001-ben került sor hasonló jelentőségű eseményre, de kisebb vallási rendezvényeken a honvédelem rendszeresen képviseltette magát. A katolikus egyház ilyesmihez nincsen hozzászokva és a hírek szerint fel van háborodva, képviselői szerint a miniszter előítéletes és attól kell félni, hogy a honvédség tagjai nem látogathatnak majd vallási eseményeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr974670814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása