Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kollektív büntetés felsőfokon

2012. szeptember 19. - szekularisfigyelo

Olvasom, hogy „A muszlimok ártatlansága” című filmből, amelyre a muszlimokat korábban a Korán-kötetek elégetésével provokáló Terry Jones hívta fel a muszlimok figyelmét épp a 2001. szeptember 11-i merényletek évfordulója előtt, egyetlen tévétársaság vetített hosszabb részleteket. Éspedig nem egy nyugati, hanem a szalafista Al Nas című, amelynek sok nézője van az arab világban. Egy egyiptomi származású német politológus szerint amikor hasonló alkotás jelenik meg Ázsia valamely nem muszlim országokban, ez jóval kevésbé érdekes. Bár a filmet az USA-ban forgatták, számos helyen nem az USA jól őrzött nagykövetségeit támadták, hanem olyan országokét, amelyeknek aztán tényleg semmi közük a dologhoz. Ahogy a szentesi vízműveknek sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr634789186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása