Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kalandos színházlátogatás

2012. október 23. - szekularisfigyelo

Egy görög családanya színházba akart menni. A Corpus Christi című darabot szerette volna megnézni, de a fasisztoid Arany Hajnal párt (három parlamenti képviselőben megtestesülve) és keresztény követői nem hagyták – tiltakozást szerveztek a színház elé, aminek következtében nem lehetett bejutni. A tüntetőkkel való beszélgetés tanulságos volt – felebaráti szeretetük és logikus érvelésmódjuk példáit angolul olvashatjátok a blogján, itt: http://aoratimelani.blogspot.gr/2012/10/i-am-here-to-stay.html.
A rendőrség maga inkább a tüntetőket segítette, mintsem a színház látogatóit. Nemcsak azzal, hogy a nézőközönséget sem engedték a színházba, hanem azzal is, hogy hagyták, hogy a tüntetők színházlátogatókat bántalmazzanak. Sőt, amikor négy tüntetőt mégis előállítottak, engedték, hogy a hajnalos parlamenti képviselő egyiküket kivezesse a rendőrségi járműből.

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/oct/12/greece-fascists-beating-people-police?CMP=twt_gu via http://freethoughtblogs.com/butterfliesandwheels/2012/10/a-greek-blogger-goes-to-see-corpus-christi/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr114859995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása