Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Német szektavezér

2012. október 24. - szekularisfigyelo

Lövöldözésbe fulladt egy önjelölt német messiásnak a Dominikai Köztársaságban található birtoka elleni rendőri razzia. A 61 éves német szektavezér ingatlanügynökként dolgozott, eredetileg műszerésznek tanult, és ráérő szabadidejében gyógyítóként és spirituális vezetőként működött, miközben a természettudományok és a vallástudományok doktorának nevezte magát. Emellett világvégében (szerinte még az idén bekövetkezik) és összeesküvéselméletekben utazott. Dominikai birtokát a német turisták által kedvelt Sousa villanegyedében hozta létre, ahol követőkkel élt.
A lőszerhasználat nem állt távol tőle: a szomszéd villák tulajdonosai szerint a negyed „elnökévé” nevezte ki magát, útleveleket adott ki a negyedbe való belépéshez és utcai ellenőrző pontokat hozott létre – akkor is lövöldözés lett a vége, amikor a rendőrség ezeket felszámolta. A mostani razzia rendőreit is golyóálló mellényekkel felvértezve várták a szektavezér fegyveresei, akik azonnal lőni kezdtek. A dominikai rendőrség ügyességét dicséri, hogy a lövöldözésnek csak egy halálos áldozata volt. A villában számos lőfegyvert, golyóálló mellényeket és egy páncélozott járművet találtak.

http://www.spiegel.de/panorama/justiz/dominikanische-republik-deutscher-stirbt-bei-razzia-gegen-sekte-a-862064.html

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr314860032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása