Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Fundi az EB-ben

2012. december 03. - szekularisfigyelo

Tagtársunk Málta egy katolikus szélsőségest küldött az Európai Bizottságba. Málta előző biztosát, John Dallit azzal vádolja az EU csalás elleni hivatala, hogy tudott arról, hogy a nevében megkeresték a dohánylobbi képviselőit azzal az ajánlattal, hogy a biztos megfelelő ellenszolgáltatás fejében segít a svéd rágódohány, a snus exporttilalmának az eltörlésében. Utóda, Tonio Borg hazájában arról ismert, hogy ellenzi a nő- és melegjogokat, az abortuszt és a fogamzásgátlást. Az európai parlamenti képviselők általi meghallgatáson megígérte az emberi jogok tiszteletben tartását, de több képviselő kifejezte fenntartásait. A máltai biztos a közegészségügyi, környezet- és fogyasztóvédelmi tárca élére kerül.

http://www.secularism.org.uk/news/2012/11/maltese-catholic-extremist-examined-for-post-of-european-commissioner

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr904944121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása