Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Álszentek, kb. a 823. a blog történetében

2012. december 05. - szekularisfigyelo

Letartóztatták Lisa Biron ügyvédet, az „Alliance Defending Freedom” című fundamentalista keresztény ügyvéd-hálózat aktivistáját. A hálózat „családpárti”-nak pozícionálja magát, a melegházasság ellen harcol és az Egyesült Államok világi jellegét akarja eltörölni.
Az ügyvédnőt azzal vádolják, hogy elrabolt és megerőszakolt egy 15 éves lányt, akinek szexuális bántalmazását le is videózta. Ezen felül egyéb hasonló tartalmú videókat is találták számítógépén.

http://freethinker.co.uk/2012/11/20/devout-christian-lawyer-accused-of-sexually-exploiting-children-and-possessing-porn/
http://brightsblog.wordpress.com/2012/11/20/lisa-biron-in-haft-anti-schwulen-anwaltin-und-kinderpornographie/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr964944012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása