Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Pinaforradalom farokkal

2012. december 19. - szekularisfigyelo

Egy konzervatív katolikus európai parlamenti képviselő, a Jörg Haider-féle BZÖ-s Ewald Stadler feljelentette az osztrák állami tévét, illetve annak három komikusa ellen, akik az ORF szatíramagazinja számára leutánozták a Pussy Riot performanszát és arra hívták fel a figyelmet, hogy Alsó-Ausztriában néha mást is lehetne választani, mint a mostani tartományi főnököt. A St. Pölten-i székesegyházban, amit a képviselő „elképesztő méretű skandallumnak” valamint „templomgyalázásnak” minősített, és feljelentést tett „vallási tanítások becsmérlése” miatt.
Ezen kívül állítólag csak utólag sikerült forgatási engedélyt kérniük, amiért állítólag az illetékes püspök máris jelentkezett az illetékes tévéfőigazgatónál.

http://www.news.at/a/religion-stadler-klagtstaatskuenstler

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr74968709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása