Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Előkapart plakátok

2013. február 23. - szekularisfigyelo

Újra előkaparta a kormány a tavaly eredetileg a nők helyzetének javítására kapott EU-s pénzekből finanszírozott abortuszellenes plakátokat, amelyeken egy jól fejlett magzat megszülésre és örökbeadásra kéri anyját (megfeledkezve arról, hogy mellesleg afelé tendál a világ, hogy a titkos örökbeadás sem maradhat titokban és a szülő adatait majd ki fog kelleni adni a gyereknek). Most a nevelőszülőkkel foglalkozó Ágota Alapítványnak adott 25 millió forintot az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amelynek KDNP-s egészségügyi államtitkára, Soltész Miklós felelt a tavalyi, 110 milliós kampányért, amellyel kapcsolatban sajnálkozott azon, hogy a magyar társadalom még nem érett az abortusz betiltására. Az Ágota Alapítvány alapítója, Kothencz János amúgy 2001–2002 között Harrach Péter (KDNP) javaslatára lett Szeged város ifjúságreferense, és 2010-ben a Fidesz színeiben indult az önkormányzati választásokon.

A Narancs cikke: http://magyarnarancs.hu/narancsblog/anyava-teszlek-a-fidesz-abortuszpolitikajarol-83697

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr765099782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása