Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A nagy sminkteszt

2013. május 15. - szekularisfigyelo

Sajátos tesztnek vetette alá egy New York-i nő a Lancome cég alapozóját. Az asszony fia vallási beavatására készülve keresett 24 órás alapozót, és a Lancome ezen ígéretéért hajlandó volt 45 dollárt kiperkálni. Miután a termék nem váltotta be az anya hozzá fűzött reményeit, úgy döntött, beperli a céget. Azért kell neki ugyanis a 24 órás alapozó, mert nem akar áldozatot hozni: egyszerre akar jól sminkelt lenni és megfelelni vallása azon követelményének, hogy péntek napnyugta és szombat napnyugta között ne sminkelje magát. Más kérdés, hogy a Lancome aligha érti úgy a 24 órát, hogy az alapozó viselője közben alszik egyet és párnájára keni a sminket.

Vajon mit csinálna a hölgy, ha a zsinagógába menet leszarná őt egy galamb? Ott őrlődne a letörlési munka és a szombat megtartása között?

http://freethinker.co.uk/2013/05/02/devout-jewish-woman-sues-lancome-over-beauty-product-that-fails-the-sabbath-test/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr405295635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása