Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Orvos sajátos módszerekkel

2013. május 18. - szekularisfigyelo

A brit orvosi tanács illetékes bizottsága feltételekhez kötötte annak az orvosnak a működési engedélyét, aki egy helyettesítés során a nála megforduló egyik pácienssel közölte, nincs is szüksége gyógyszereire, hanem majd Isten meggyógyítja. Vallási irodalmat adott neki és elhívta a nőt a másodmagával vezette pünkosdista gyülekezetébe, ahol az asszony egy négyórás ördögűzés-félén is átesett. Kimondottan megtiltotta a nőnek, hogy pszichiáter szakorvosát erről tájékoztassa, ám a nő ezt mégis megtette. Az ügy végül bizottság elé került, amely úgy ítélte meg a dolgot, az orvos nem választotta szét kellőképpen a személyes ügyeit és vallási meggyőződését a munkájától, ami káros lehet a neki kiszolgáltatott betegekre nézve. Különösen az aggasztja őket, hogy az orvos nem is érzékeli a problémát. Őszerinte keresztény hitét és magánéletét támadják.

http://freethinker.co.uk/2013/04/15/doctor-advised-woman-patient-that-she-needed-an-exorcism-not-medication/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr245295820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása