Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A Narconon az iskolákban próbálkozik

2013. október 08. - szekularisfigyelo

Az iskolák egyik feladata Svájcban is a drogprevenció, és erre nemcsak a helyi, illetve kantonális szakértőket vehetik igénybe. Ezért időnként a Narconon is próbálkozik azzal, hogy meghívassa magát az iskolákba drogprevenciós előadásokat tartani. A dolog szépséghibája, hogy a Szcientológia Egyházhoz való kötődésüket nem említik, mondván, függetlenek – igaz, saját bevallásuk szerint is a szcientológia tanításaira alapozzák a drogterápiás programjaikat. – Épp a minap írtam egyébként arról, hogy a USA egyik tagállamában a Narconon helyi szervezete visszaadta a működési engedélyét, hogy a szervezet elkerülje a biztosítási csalás miatti felelősségrevonást.
A svájci iskolák amúgy a jól bevált helyi, ill. kantonális kínálatot szokták igénybe venni a drogprevencióra.

http://www.tagblatt.ch/osso/so-os/art304158,3553159

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr355553871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása