Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kiborult a jegyzőkönyvvezető

2013. október 20. - szekularisfigyelo

Az Egyesült Államok kongresszusának a gyorsírónőjének sok lett a feszültség a költségvetési plafonról, és kiborulva mikrofont ragadott egy óvatlan pillanatban. Olyasmiket mondott, hogy istentelen ország, meg hogy szabadkőművesek írták az alkotmányt, míg végül, amikor a biztonságiak elvonszolták, „dicsértessék Jézus Krisztus”-okat kiabált. – Állítólag amúgy szelíd lélek, és persze többé-kevésbé igaza van (ha ő maga nem is helyeslően mondta): Amerika alapító atyái kívül helyezték a vallást a politikán és nem istenre építették országukat, és az istenes szövegek igazándiból az 1950-es években kerültek a tanulók által mondandó esküszövegbe, illetve a dollárbankókra.

http://blasphemieblog2.wordpress.com/2013/10/17/christliche-stenotypistin-flippt-im-us-kongress-aus/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr835588657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása