Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Cserkész kőrombolók

2013. november 06. - szekularisfigyelo

Emlékeztek azokra az amerikai tökfejekre, akik egy nemzeti parkban kőképződményt romboltak és ezt nemhogy felvették videóra, de még közzé is tették az interneten? Most olvasom, hogy cserkész csapatvezetők volt az a férficsapat, akik Utah állam Goblin völgyi nemzeti parkjában romboltak.
A cserkészet becsületére legyen mondva, hogy elhatárolódtak a rongálóktól és bejelentették, nem bíznak rájuk több csapatot.

http://index.hu/kulfold/2013/10/19/ketszazmillio_eves_koboldot_semmisitettek_meg/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2471333/Boy-Scouts-dismiss-leaders-toppled-170-million-year-old-rock-formation-national-park-revealed-men-links-convicted-murderer-Jodi-Arias.html
http://freethoughtblogs.com/pharyngula/2013/10/21/how-about-a-new-rule-no-idiots-allowed-in-our-parks/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr515612198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása