Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Adományozás

2013. november 12. - szekularisfigyelo

Aki a Fülöp-Szigeteken végigsöprő tájfun áldozatainak szeretne segíteni anélkül, hogy egyúttal amolyan árukapcsolás formájában hittérítést is támogasson, az a Foundation Beyond Beliefnél teheti. Az adományokat 100%-ban továbbítják a Citizens’ Disaster Response Center (http://www.cdrc-phil.com/) elnevezésű helyi civil szervezetnek, amely 30 éve segíti a természeti katasztrófák miatt bajba jutottakat:
http://foundationbeyondbelief.org/crisis

Aki hosszabb távú projektet szeretne segíteni, annak az amerikai Center For Inquiry által Ugandában fenntartott orvosi rendelőt ajánlhatjuk. A rendelőben a fővárostól, Kampalától kb 30 km-re található Wobulenzi lakosságának nyújtanak szolgáltatást, legelsősorban a HIV-vel és az Aidsszel kapcsolatos felvilágosítást és tanácsadást, amire a lakosságban elterjedt (a vallási közösségek által gyakran kimondottan támogatott) babonák miatt különösen nagy szükség van prevenciós szempontból is. A CFI egy másik projektje a főváros slumjeiben élőket vette célba, akiknek széles körű tanácsadóst nyújt az egészségügytől a munkához segítésig, és a munkanélküli fiataloknak programokat szervez, hogy megakadályozza a bűnözővé válásukat.

http://www.butterfliesandwheels.org/2013/cfi-combating-superstition-in-uganda/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr515628408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása