Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Semjén Zsolt tájfunt hoz Magyarországra

2013. december 06. - szekularisfigyelo

Nincs az a természeti katasztrófa, amely után nem bukkanna fel valaki, aki isteni büntetésként értelmezné azt. A Fülöp-szigeteket sújtó tájfun esetében is – ezúttal a leghangosabb egy olyan blogger volt, aki szerint azzal érdemelték ki a halált, hogy elnézik a homoszexualitást, a prostitúciót és a katolicizmust (az ország lakosai túlnyomó részt katolikusok, és az egyháznak nagy befolyása van a közügyekre is). A felháborodás láttán a „True Christian Blog” szerzője, Jim Solouki azzal védekezett, hogy Isten nemcsak a Fülöp-szigetieket gyűlöli, hanem pl. a Haiti lakosait is.
=> Valaki szóljon Semjén Zsoltnak, hogy álljon le az ország katolizálásával, mert még nálunk is kitör a Tájfun...

http://au.ibtimes.com/articles/522011/20131114/true-christian-blog.htm#.UoZjSOUoIih

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr205676259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása