Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Bibliaégetés Egyiptomban

2014. január 14. - szekularisfigyelo

Börtönre ítéltek egy iszlám prédikátort, mert 2012-ben nyilvánosan Bibliát égetett az amerikai nagykövetség előtt Kairóban. A prédikátort első fokon 11 év börtönre ítélte az egyiptomi bíróság, másodfokon megerősítették most az ítéletet, de öt évre csökkentették a szabadságvesztés időtartamát.
Közben azt állítják, az egyiptomi titkosszolgálat elhárított egy január 7-ére egyiptomi keresztények ellen tervezett merényletet, amelyhez a gázai övezetben lakók csempésztermékekkel való ellátásához használt titkos alagutak egyikén szereztek fegyvereket az egyiptomi iszlamisták a gázai övezetet kormányzó Hamasztól.

http://www.deutschlandradiokultur.de/kulturnachrichten.265.de.html?drn:date=2013-12-17&drn:time=16%3A30&drn:pos=5
http://www.kipa-apic.ch/index.php?pw=&na=0,0,0,0,d&ki=250306

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr295752946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása