Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Ördögűzés házilag

2014. január 19. - szekularisfigyelo

Egy egy- és egy kétéves gyermek esett áldozatul 28 éves anyjuk házilagos, késsel végzett ördögűzésének, míg öt- és nyolcéves testvérük, valamint egy szomszéd megsebesült Maryland államban a CNN beszámolója szerint – írja az Index.
Az ügy részletei még nem tisztázottak, és nyilván a hivatásos ördögűzők sem gondolják úgy, hogy az anyuka helyesen járt volna el, de amíg normálisnak számít, hogy nem csupán valamely helyi érdekű kisegyház, hanem az egyik legnagyobb vallási közösség vezetői is hisznek az ördög létezésében és az ördögűzés hatásosságában, nem csodálkozhatunk azon, ha négygyermekes egyszerű családanyák is normális dolognak tartják, hogy ilyesféle módszerekhez folyamodva próbálják akár házilag is megoldani problémáikat.

http://index.hu/kulfold/2014/01/19/ordoguzesbol_szurta_le_ket_gyereket/
http://index.hu/kulfold/2014/01/08/ordoguzo_papokat_kepez_az_egyhaz/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr155771104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása