Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Csalá(r)dtudomány

2012. március 03. - szekularisfigyelo

Széles körben támadták a Magyar Családtudományi Társaságot, mind a kirekesztő jellege miatt (pl. itt: http://gepnarancs.hu/2012/02/a-kirekesztes-nem-tudomany/, amire azzal védekeztek, hogy nem valami ellen, hanem valami mellett kampányolnak – megfeledkezve arról, hogy azzal, hogy egyedül üdvözítőnek állítják be saját elképzeléseiket, ezzel bizony a másként gondolkodóktól-élőktől vonják meg a létjogosultságot), mind a „tudomány” szóval való visszaélés miatt (pl. itt: http://magyarnarancs.hu/elso_valtozat/tudomany-a-csaladrol-78942 - arról nem tudok, hogy ezzel kapcsolatban fel tudtak volna hozni valamit védelmükben).
Ellenben most már nemcsak a tényleges családkutató, hanem saját szimpatizánsuk, az állami intézménytől kölcsönkapott teremben tartott alakuló ülésen vendégként résztvevő, politikusként pedig családügyekben utazó fidesznyik Rónaszékiné Keresztes Mónika szájából is elhangzott, hogy a politika részéről „egyes témákban meg fogjuk kérdezni őket, például arról, hogy mi legyen az alaptantervben a családi életre nevelés tárgy alatt.”

 

Ezzel párhuzamosan a csoport eltávolította a küldetésnyilatkozatot a honlapjáról és hazugsággal vádolta a Népszabadságot, amely a múlt szombaton adott minderről hírt. Pechükre azonban az Egyenlítő és a Tasz elég gyors volt és lementette a NOL állításait igazoló képeket. http://egyenlito.blog.hu/2012/02/28/hazudik_a_szex_ellenes_erkolcsvedo_egyesulet
Hogy Rónaszékiné szerint morálból mégiscsak legalább kettő van, amelyek egyike elfogadja a férjek, hm, szélesebb körű érdeklődését, azt mindenesetre Keresztesférj Rónaszéki Balázs Facebook lapja bizonyítja, amelyen (amellett, hgoy megtudjuk, a pannonhalmi bencések fanja) igen mély bepillantásokat nyerhetünk egy fiatal nő dekoltázsába. A félreértések elkerülésére: a dekoltázs tulajdonosa nem Keresztes Mónika. 
 
Egyébként ajánlom nektek a TASZ cikkét: http://ataszjelenti.blog.hu/2012/02/27/karos_a_pruderia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr214285887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása