Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Felbújtó

2010. szeptember 11. - szekularisfigyelo

A bázeli muszlim közösség titkárát bíróság elé idézte az ügyészség. Azzal vádolják, hogy bűncselekmények elkövetésére biztatott. 
A liberális török bevándorlóktól született 33 éves Aziz Osmanoglu, akinek szülei annak idején egyáltalán nem voltak elragadtatva attól, hogy szakképzését félbeszakítva Törökországba utazott hittant tanulni, egy tévéadásban ugyanis kifejtette, teljesen rendjén van, ha egy férj a nem elég engedelmes feleséget veri, így például, amikor nem akar szeretkezni. Emellett a saria előírásait is helyeselte, mondván, az olyan büntetések, mint a korbácsolás vagy a kéz levágása akadályozzák meg a bűncselekmények elkövetését. A házastárs ellen irányuló fizikai erőszak támogatása ebben a formában felszólítás a házastárs bántalmazására, azaz buzdítás egy bűncselekmény elkövetésére., és büntetendő.
Osmanoglu úgy érzi, félreértés történt, ő tiszteletben tartja a svájci törvényeket és nem akarja bevezeti a sariát Svájcban. Korábban már megbírságolták, amiért alsó tagozatos kislányait eltiltotta a kötelező úszásoktatástól. 
 

www.a-z.ch/news/vermischtes/bei-sexentzug-schlaege-ok-moslem-muss-vor-gericht-antraben-11766364
via: blasphemieblog.wordpress.com/2010/09/08/moslem-vor-gericht-bei-sexentzug-schlage-ok/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr602284406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása