Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kommentelés, reklám, szerzői jogok

2014. február 04. - szekularisfigyelo

A blogról

A Szekuláris Figyelő egy sajtószemle, amelyben elsősorban az emberi jogoknak és a polgárok egyenlőségének vallási hivatkozású csorbításával kapcsolatos hírek olvashatók. 
A hitvitákat illetően megjegyezzük, hogy ezek a blog szempontjából off-topic témák, mert a vallásszabadság és a szekularitás X vagy Y isten létezésétől vagy nemlétezésétől független, azt transzcendáló érték, amely úgy mellesleg a vallásszabadság alapfeltétele.

Hozzászólások, moderálás

A blog célja az információszolgáltatás, nem a hitvita, és nincsen kapacitásunk a hozzászólások folyamatos figyelésére az anyázások kiszűrése céljából. Ezért kérjük, a tartalmak megvitatását mindenki a saját baráti köreiben oldja meg, akár a Facebookon, akár a kocsmában, akár otthon. 

Kérjük továbbá, hogy amikor a Szekuláris Figyelő tartalmairól beszéltettek, saját köreitekben is tartsátok be és beszélgetőpartnereitekkel tartassátok be a konstruktív, tényekre építő érveket felhozó párbeszéd elveit. A tárgyszerű kritika helyett személyeket becsmérlő, mocskolódó és uszító hozzászólásokkal még áttételesen, másnak a Facebook-hírfolyamában sem szeretnénk kapcsolatba kerülni. (É igen, tisztában vagyunk azzal, hogy teljes egészében az olvasó becsületességén múlik ennek az óhajnak a teljesülése. De abból idnulunk ki, hogy becsületes ember vagy.)  

Szerzői jogok

A forrásokat az egyes bejegyzések alján adjuk meg és ugyanezt várjuk azoktól, akik innen vesznek át hírt, kommentárt vagy ötletet.

Reklám

A reklám azért lett engedélyezve: azért, hogy a blog.hu felhasználási feltételeinek megfelelően a cikkek adott esetben kikerülhessenek az Index címoldalára. A blogon jelenleg nincsenek a blog számára bevételeket generáló hirdetések elhelyezve, és a szerzők önkéntesként, társadalmi munkában írnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr305799391
süti beállítások módosítása