Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Humanisták az ENSZ-nél

2010. szeptember 20. - szekularisfigyelo

Az ENSZ egy informális megbeszélésén a kanadai muszlimok képviselője, a Nemzetközi Humanista és Etikai Szövetség tagja, Raheel Raza másfél percben helyére tette az Iszlám Konferencia Szervezete nevében felszólaló pakisztáni nagykövetet és Tariq Ramadánt (aki az iszlám prókátora). "Pakisztáni származású kanadai vagyok, és teljesen visszautasítom, amit a nagykövet úr mondott. Huszonöt éve élek nyugaton. Nem tudom, hogy a nagykövet úr hol élt, de úgy gondolom, a muszlimok nagyobb szabadságot élveznek a nyugaton, mint a legtöbb muszlim országban. [...] Emberi jogokról beszélünk, amelyek mindenkit megilletnek, úgyhogy lépjünk túl azon az áldozati ideológián, hogy minket muszlimokat üldöznek."

www.iheu.org/raheel-raza-confronts-tariq-ramadan-islamic-countries-united-nations 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr272306371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása