Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Csak a lopástól nem véd a csodatevő ikon

2012. február 10. - szekularisfigyelo

Az elsősorban románok lakta Pusztaottlaka ad otthont Arsenie Boca léleklátó román ortodox atya egyik csodatevő ikonjának, amelyet eddig titkolt az ikon csodatevő erejét maga is megtapasztalt, négyéves korától hittanra járatott fideszes polgármester és országgyűlési képviselő. A 367 fős falun kívüli hívőket az ikon csodatevésétől megfosztó titkolózásra azért volt szükség, mert az ikonról hiányzott a lopásgátló és attól féltek, hogy az ikon jelentőségétől elvakított valaki ellopja. A templom tavalyi felújításakor azonban riasztót szereltek fel, és az idén már új, 22 méter magas templomot terveznek felhúzni az ikon tiszteletére, és a zarándoktömegek fogadására.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr454085843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása