Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Meleg jéghegy

2012. április 18. - szekularisfigyelo
Nemcsak a muszlimokat kell megvédeni a kereszt látványától is, a keresztények hasonlóképpen reagálnak a szívárvány zászlóra.
Szélsőséges keresztények is megtalálták marketingcélokra a Titanic gőzös éppen száz éve történt, másfél ezer emberéletébe került katasztrófáját: A kissé Monty Python-os elnevezésű amerikai Truth in Action Ministries (Tevékeny Igazság Minisztériumok/Szolgálatok) „Truth that Transforms” (Az igazság, amely átalakít) címmel filmet készített, amelynek ismert keresztény fundamentalista felszólalói a Titanicban az Egyesült Államok jelképét, a jéghegyben pedig (magyarul kissé paradoxra jön ki) a globális meleg összeesküvést, amely vesztébe viszi az Egyesült Államokat, hacsak ügyesen el nem kerülik a jéghegyet. Sőt, egyes felszólalók szerint az USA máris léket kapott, süllyedést vizionálnak és azt kérdik, vajon Amerika túléli-e ezt a helyzetet, amelyben immár pillanatok kérdése, hogy a melegek bevetik a hadsereget vallásuk érvényesítése érdekében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr94455620

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Támadnak a keresztények 2012.04.20. 12:15:54

Kedves Naplóm!Magyarországon már egy ideje a keresztények uralkodnak. Kb azóta, hogy a Vezér átvette a hatalmat. Múlt héten nem tudtam bejegyzést írni, mert üldöztek! Végig kergettek a fél városon, mert nem vagyok hajlandó megkeresztelkedni.Orbán köztu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása