Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Zsarolás gyerekekkel

2014. január 19. - szekularisfigyelo

A gyermekbénulás elleni oltás és az iskolák bojkottálására szólította fel egy muszlim vallási vezető 30 falu lakóit az indiai Uttar Prades államban, és 500 rúpia büntetést helyezett kilátásba azoknak, akik gyerekeiket beoltatják és taníttatják. Számos szegényebb család máris engedelmeskedett, és tanárokat is megfenyegettek arra az esetre, ha órákat akarnának tartani a muszlim többségű járásban. A felszólítás célja úgy mellesleg nem vallási: arra akarja kényszeríteni az államot, egy másik régióhoz csatolja a falvakat. Csakhát éppen a vallási tekintélyénél fogva tudja ezt megtenni, a gyerekek kárára.

http://news.oneindia.in/india/muslim-cleric-fatwa-villagers-boycott-polio-campaign-schools-education-1352014.html

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr665755346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása