Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Vallás házilag

2011. április 14. - szekularisfigyelo

Büntetőperére vár egy négygyermekes családanya az Egyesült Államokban. A 29 éves nő saját bevallása szerint nem tartozik felekezethez, hanem a Bibliát olvasva jött rá arra, hogy körül kéne metélnie három hónapos kisfiát. Körülnézett a youtube-on, majd neki is látott. Miután a kisfiú vérzéseit nem tudta csillapítani, két órával a „műtét” után végre kihívta a mentőket. A csecsemő állapota kritikus volt, de maradandó sérüléseket úgy tűnik, nem szenvedett. A bíró először félmilliós óvadékot állapított meg, de ezt végül leszállították ötezer dollárra, mert a nő biztos családi háttérrel rendelkezik.  

http://freethinker.co.uk/2011/04/13/young-mum-inspired-by-the-bible-to-mutilate-her-son-faces-assault-charges/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr382824631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása