Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A nő nem számít

2011. április 20. - szekularisfigyelo

Az Egyesült Államokban előzetes letartóztatásba helyeztek egy nőt, aki öngyilkossági kísérletet követett el. A 34 éves nő ugyanis az öngyilkossági kísérlet idején terhes volt. Azt tervezte, hogy feleségül megy gyermeke apjához, de karácsony előtt kiderült, hogy a férfi már házas. A tíz éve Kínából bevándorolt nő erre patkánymérget vásárolt, de barátai időben rátaláltak. Egy héttel később beindult a szülés, és kislánya párnapos korában meghalt, amire a nőt idegösszeroppanás miatt egy hónapra a pszichiátriára került. Miután onnan kiengedték, és barátai segítségével nekilátott rendezni az életét, emberölés miatt letartóztatták.
Nem ő az egyetlen – az elmúlt években számos (elsősorban drogfüggő) nőt helyeztek vád alá, amiért nem biztosított optimális feltételeket magzata fejlődéséhez.

http://www.guardian.co.uk/world/2011/apr/15/woman-attempted-suicide-pregnant-accused

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr882834608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása