Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Gyorsteszt az ír blaszfémiatörvényre

2009. július 16. - szekularisfigyelo

Az ír The Independent kommentátora, Ian O'Doherty úgy döntött, inkább azonnal leteszteli, vajon a törvényalkotó és a törvényalkalmazó valóban komolyan gondolták-e a nemrég meghozott blaszfémia-törvényt.
Épp a döntéssel egyidőben megjelent a szent szűz egy fatörzsben, és azóta is odazarándoloknak azok, akik ezt elhiszik, ami a kommentátort arra a kijelentésre késztette, hogy "Most már hivatalosan is mi vagyunk a vallási tekintetben leghibbantabb ország a civilizált világban". Ha már itt tartunk, folytatta, "a katolicizmus kannibál kultusz, ahol megeszik saját vezérüket, azok azsidók, akik úgy vélik, isten azt akarja tőlünk, hogy a szentföldre települjenek, megőrültek, és azok amuszlímok, akik az iszlám jogrendszert akarják bevezetni, egyszerűen fasiszta terroristák, és a szcientológusok egy halom agymosott, akik beszoptak egy sikertelen sci-fi író rosszindulatú monológját." - Nos, meglátjuk, mi lesz ebből. 

http://www.independent.ie/opinion/columnists/ian-odoherty/all-hail-the-tree-1818805.html

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr871250136
süti beállítások módosítása